Byggsmide och Stålkonstruktioner

Byggsmide och Stålkonstruktioner

Vårt byggsmide och stålkonstruktioner produceras industriellt, enligt tekniska krav som gäller i bygghandlingarna. Måttnoggranna komponenter kapade och svetsade i verkstad reducerar arbete på byggplatsen. Arbetet blir därför effektivt även i komplexa byggprojekt.

 

Stålkonstruktioner är hållbara

Beredning, arbetsorder och vår tillverkning säkerställer att befintlig beställning blir fackmannamässigt utförd och tillverkad. Stålet som material möjliggör goda möjligheter till påbyggnad eller ombyggnad över tid. Vid t ex påbyggnader handlar det om förstärkning i form av stålkonstruktioner.

Fördelen med stålkonstruktioner är även att man kan producera i mindre moduler vid större anläggningar för att sedan slutmontera dem på plats. Detta tankesätt håller ned byggkostnaderna. Vi bygger upp hela projektet i vår industrihall för slutmontering på plats.

 

Byggsmide i tiden

Våra hantverkare är kunniga och ser alltid till att du som kund ska känna dig nöjd med det utförda arbetet. Vi genomför både planering av byggsmidet och ett fackmannamässigt utförande. Vi arbetar ständigt med att kvalitetssäkra vårt arbete, både för kund och för miljön.Certifierat enligt ISO 3834-2 / EN 1090-1, för kvalitetssäkrade resultat.

Vi gör ett gediget byggsmide som håller.

Proffs på stål

Proffs på stål, har erfarenheten, närmare 100 år i branschen och en yrkesbredd som få andra stålföretag kan visa upp.
Många av våra uppdrag gäller stora, komplicerade konstruktioner som processutrustning för Vatten och avlopp, papper och massaindustrin, bärande konstruktioner till broar, silos, cisterner med mera.

 

 

Yrkeserfarenhet

Hos ElisSmide arbetar mycket kunniga yrkesmänniskor som svetsare och svetsmontörer. Våra kunniga projektledare, montageledare och montörer arbetar i nära samarbete med byggledningen. Med vår långa erfarenhet utförs arbetet professionellt och i tid.

 

Yrkesstolthet

Vi planerar arbetet i förhand och utför montaget med mycket säkra arbetsmetoder Byggtiden förkortas och byggkostnaden minskar med god planering och samordning. I tillägg har vi ett kvalitetssystem som säkerställer arbetssäkerhet, kvalitet och effektivitet i produktionen.

 

Innovation

På ElisSmide jobbar vi med alla typer av stålkonstruktioner, allt från den minsta avväxlingsbalk till hela stålstommar på stora byggnader. Vi kan även hjälpa till med enklare beräkningar gällande hållfasthet och laster.

Behöver du hjälp att hitta innovativa lösningar så hjälper vi gärna till med detta.